Ontwikkel jezelf tot een inspirerende leider

BewegingVeroorzakers 9 Trainingen 9 Management Training

Management training

Ben je klaar voor dé sprong van je leven? Onze management opleiding is gericht op iedereen die een leidinggevende rol heeft en behoefte heeft aan een gerichte opleiding in het vak van leidinggeven. Worstel je met de invulling van jouw leidinggevende rol? Meestal word je werkdag al snel gevuld met het oplossen van alle dagelijkse problemen en is daarbij je inhoudelijke kennis en ondersteuning hard nodig. Je loopt de gaten dicht om de operatie gaande te houden en je komt te weinig toe aan het geven van persoonlijke aandacht aan medewerkers. Je wilt dit anders aanpakken, maar je weet nog niet hoe? Dan is voor jou de cursus manager geschikt om te gaan volgen.

Maak de sprong naar leiderschap met de management opleiding

Veel leidinggevenden zitten klem in een vergelijkbare situatie. Ze ervaren te weinig tijd om de juiste aandacht te geven aan medewerkers omdat ze veel inhoudelijke werkzaamheden op hun bord krijgen en nemen. Grote kans dat je voor de sprong staat van inhoud naar leiderschap. Maak de sprong naar de overkant van het ravijn om op het terrein van leiderschap te komen met onze team management opleiding. Het belooft een fantastische uitdaging te worden want het is niet een sprong die je maar half kunt nemen. Je persoonlijke ontwikkeling komt in een stroomversnelling en je verdiept je leidinggevende skills. Hierdoor kom je meer in verbinding te staan met jezelf, je team en de belangrijke stakeholders van het team.. Wil je beter inzicht krijgen in de leiderschapsrollen die van je kunnen gevraagd worden? Vraag direct de brochure aan van de opleiding manager.

Marlon Alvares

Robert Tjoe Nij

Welke training over leiderschap kies jij?

Wil jij je ontwikkelen tot een coachende en resultaatgerichte leidinggevende die een team kan laten samenwerken, samen leren en samen presteren? Daar willen wij jou graag alle handvatten voor aanreiken! Kies, afhankelijk van de behoeftes die jij hebt, voor de management opleiding ‘De Sprong van Inhoud naar Leiderschap’ of voor de variant ‘Als leider naar een hoger prestatieniveau met je team’ Bij de Sprong..  leer je over de essentiële principes van het vak leidinggeven. Dit doe je in een inspirerende en creatieve omgeving. Deze variant is geschikt als je nog relatief weinig ervaring hebt in leidinggeven (1 tot 3 jaar) of je aan het oriënteren bent op een leidinggevende rol. Wil je verder doorgroeien in je leiderschapsrol? Dan past de variant ‘Als leider naar een hoger prestatieniveau’, zoals de opleiding teamleider, meer bij jou. Schrijf je direct in voor de management opleiding die het beste past bij jouw behoeftes!

Verdiepende management opleiding

Beheers je de basis van leidinggeven in al zijn facetten en weet je wat het in essentie inhoudt? Dan kan je toe zijn aan een verdieping en aan het uitbouwen van jouw leiderschap instrumentarium. Hiervoor is alle ruimte tijdens de management opleiding ‘Als leider naar een hoger prestatieniveau met je team’ waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We gaan in op het verder ontwikkelen van een eigen stijl en de ontstane blinde vlekken in jouw leiderschap worden aangepakt. Verder krijg je nieuwe impulsen waarmee je leiderschap naar een hoger niveau wordt getild. Schrijf je in voor de sprong van je leven door je op te geven voor deze cursus!

Opleiding manager

Wanneer er sprake is van een gesloten systeem of gesloten mensen (verwaarloosde teams, mensen die weinig
vertrouwen hebben) lukt het de BewegingVeroorzakers om dit ‘’open te breken’’. En als mensen weer open staan, kan er geleerd worden.

Nelien, directielid zorginstelling

Zeer blij met de training, omdat sommige theorieën die ik al eerder had gehoord nu heel goed werden aangereikt. Nu
kan ik er echt iets mee in de dagelijkse praktijk.

Merel, Waterwolf

Efficiënt gebruik maken van eigen kunnen, het spiegelen van persoonlijke kwaliteiten en op inspirerende wijze verbinding maken, maakt dat de begeleiding van BewegingVeroorzakers in verandering voor individuele – als groepsprocessen van blijvende waarde is.

Hans Broekman, Veiligheidsregio Utrecht

Leren loslaten en verbinden staat centraal

Leren loslaten en verbinden staat centraal in de management opleiding ‘verdieping.’ Al jouw vaardigheden op het gebied van coaching, sturing en communicatie worden verdiept zodat je meer in verbinding komt te staan met jouw omgeving. Alles is gericht op het “samen verbeteren en samengaan voor één doel.” Door middel van praktijkgerichte opdrachten leer je een leercultuur te creëren waarbij iedereen zichzelf constant wilt verbeteren. Daarnaast komen onderwerpen, zoals effectief onderhandelen, strategische sturing en doelgerichte procesmanagement aan bod. Het leerproces is gericht op jouw managementpraktijk en op de specifieke vraagstukken van jouw team. Neem contact met ons op voor meer informatie over de trainingen.

Maak de sprong van je leven met de management opleiding

Alle praktijkervaring en kennis die wij in de afgelopen 15 jaar hebben opgedaan, hebben wij gebundeld in de cursus manager. Als leidinggevende ben je een essentiële verbindingsofficier in de organisatie. Je hebt daarmee een hele invloedrijke positie om meer werkplezier in het team te creëren en om betere resultaten tot stand te brengen. Jouw functioneren op deze plek bepaald voor een groot deel of medewerkers vertrekken of juist graag willen blijven. Wij willen je helpen om een inspirerende leider te zijn, die mensen graag willen volgen. Wil je echt het verschil maken als leidinggevende? Werk dan aan je persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsvaardigheden tijdens de management opleiding. Maak de sprong van je leven en schrijf je in voor de opleiding manager!

vullen van je gereedschapskist

kracht van het team benutten

van kenniswerk naar mensenwerk