Inrichten teamsamenwerking in Corona tijd

BewegingVeroorzakers 9 Inrichten teamsamenwerking in Corona tijd

Hoe gaat het met je team in Corona tijd?

Loopt de samenwerking nog even goed of merk je dat het even zoeken is? Veel op afstand werken en overwegend online communiceren heeft natuurlijk impact op het team. Sommige automatismen en structuren in de samenwerking zijn weggevallen. Ook al gaan we langzaam elkaar weer meer opzoeken, de oude situatie van voor de Corona crises komt voorlopig niet (en misschien wel nooit) meer terug. Omdat samenwerken nooit vanzelf goed gaat is het van belang om in deze Corona tijd gericht aandacht te geven aan het herinrichten van de samenwerking in je team. Met een inspirerend programma van een dagdeel helpen wij je team de gewenste samenwerking opnieuw uit te vinden. Het is een hands ons workshop waarin we samen de knelpunten in de samenwerking in beeld brengen en concrete oplossingen bedenken.

Wat is het programma?

Voorafgaand aan de workshop is er een online check-in en verkenning. Het resultaat van de check-in is een eerste verkenning van ervaringen, knelpunten en kansen in de teamsamenwerking. Tijdens de workshop behandelen we ter inspiratie een knoppenmodel (dashboard) waar je als team op kan drukken om de samenwerkingskracht van je team te vergroten. Vervolgens identificeren we langs het knoppenmodel de knelpunten in de samenwerking. In een verdiepingsslag worden de knelpunten omgebogen in oplossingen en de kansen verzilverd. Het resultaat van de sessie is een herinrichting van de samenwerking m.b.t. enkele van de volgende componenten

  • Afstemmen & informatie delen

  • Teambuilding & sfeer

  • Relatiemanagement & persoonlijke aandacht

  • Leidinggeven & doelen

  • Planning & sturing

  • Besluitvorming & acties

  • Intervisie & leren

Kostenindicatie voor een team van 6 tot 12 personen is € 2.250,- (excl. btw en kosten voor een workshopruimte). Voor grotere teams zijn er extra kosten vanwege meer begeleiding.

Neem contact op voor meer informatie.

Meer informatie over de incompany trainingen

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een unieke aanpak ontwikkeld voor het in beweging krijgen en versterken van het leiderschap in organisaties. Durf jij het aan?

 

Ik wil informatie aanvragenIk wil contact opnemen