De reis van authentiek en inclusief leiderschap

De weg van de overwinning op jezelf

BewegingVeroorzakers 9 Incompany 9 De reis van authentiek en inclusief leiderschap

Een uniek coaching- en intervisietraject

Voor senior professionals die op zoek zijn naar een persoonlijke doorbraak: in ontwikkeling, in richting en in effectiviteit. Dit coaching- en intervisietraject is geïnspireerd op het leven van Nelson Mandela: zijn bewandelde weg, de betekenis die hij heeft gehad voor zijn omgeving en de wijze lessen die hij de wereld heeft nagelaten. De grootste uitdaging die Mandela in onze visie heeft overwonnen is dat hij, ondanks een langdurig gevangenschap, ervoor gezorgd en gestreden heeft zich zelf niet gevangen te zetten. Hij heeft zijn kracht getoond door ervoor te kiezen een vrij man te zijn, zich daarnaar te gedragen en zich in te zetten voor de vrijheid van anderen.

Iets voor jou?

Het persoonlijk leiderschapstraject helpt je te ontdekken waar je bent, wie je bent, wat je wilt en waarom. Je krijgt helder inzicht in je eigen gevangenis(sen) in relatie tot je persoonlijke lonkend perspectief. Het is een reis van verdere persoonlijke groei waarin je terugkomt bij je kern, jezelf verbindt met je krachten en dichterbij je bestemming komt. Je krijgt zicht op de belangrijkste sleutels waarmee je jezelf kan bevrijden voor een nieuwe of andere richting. Door terug te gaan naar je kern leer je extra kracht te ontwikkelen en deze (nog beter) in te zetten voor het bereiken van je ambities. Je realiseert een persoonlijke doorbraak, om net als Mandela in vrijheid te zijn, te werken en te leven. Deze incompany training is de reis die jij maakt en die jij bent.

Visie

Onze visie Wij geloven dat gewenste persoonlijke groei en versterking te maken heeft met:

N

Waarneming van en confrontatie met jezelf

N

Zelfacceptatie en verantwoordelijkheid

N

Eenheid in jezelf tot stand brengen

N

Verbinding met jouw natuur en de natuur

N

Vanuit kwetsbaarheid versterken

Vanuit vijf verschillende coaching-perspectieven bieden wij je een podium om een unieke persoonlijke reis te maken, met waardevolle ontmoetingen, nieuwe inzichten en een versterking in persoonlijk leiderschap. Hierdoor ben je in staat om (nog meer) waarde toe te voegen in je huidige positie en het beste in anderen naar boven te halen.

Wij nemen contact op met jou, laat hier je gegevens achter

Meer informatie over de incompany trainingen

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een unieke aanpak ontwikkeld voor het in beweging krijgen en versterken van het leiderschap in organisaties. Durf jij het aan?

 

Ik wil informatie aanvragenIk wil contact opnemen