INCOMPANY

Incompany traject

Het versterken van de effectiviteit van professionals

Professionals: zonder inzet van de professionals komt de organisatie niet in beweging. Het is altijd een uitdaging om het beste uit de professionals halen: betrokkenheid, samenwerking, eigenaarschap, professionaliteit en ondernemerschap.
Leidinggevenden kunnen het niet alleen, ”it takes two to tango”. De organisatie heeft voor betere resultaten een proactieve professional nodig.

=

Lees verder over het versterken van de effectiviteit van professionals

Investeren in waardevolle team samenwerking

Teams: voor goede resultaten moet het binnen de teams allemaal kloppen: goed leidinggeven, energievol samenwerken, effectief communiceren en optimaal presteren. Dit allemaal in een veilig klimaat met veel werkplezier. Veel teams functioneren en presteren niet op het gewenste niveau en hebben behoefte aan teamontwikkeling.

=

Lees verder over investeren in waardevolle team samenwerking

Ontwikkelen van verbindend en inspirerend leiderschap

Leiderschap: bij elke uitdaging en voor elke gewenste verandering is de leidinggevende aanzet. De leidinggevende heeft de meest invloedrijke positie om het verschil te maken. Leiderschap is altijd onderdeel van het probleem en tegelijkertijd ook onderdeel van de oplossing. Het kan hier gaan om meer op een lijn zitten, meer aandacht geven aan mensen, beter communiceren en beter aanpakken van de problemen die er liggen. Van de moderne leidinggevende wordt veel gevraagd: inspirerend, verbindend en resultaatgericht leiderschap.

=

Lees verder over ontwikkelen van verbindend en inspirerend leiderschap

De reis van authentiek en inclusief leiderschap

Het persoonlijk leiderschapstraject helpt je te ontdekken waar je bent, wie je bent, wat je wilt en waarom. Je krijgt helder inzicht in je eigen gevangenis(sen) in relatie tot je persoonlijke lonkend perspectief. Het is een reis van verdere persoonlijke groei waarin je terugkomt bij je kern, jezelf verbindt met je krachten en dichterbij je bestemming komt.

=

Lees verder over de reis van authentiek en inclusief leiderschap

Medewerkers in beweging voor persoonlijke ontwikkeling

Mobiliteit: als beleid in de organisatie wijzigt, dient de professional mee te bewegen om van grote toegevoegde waarde te blijven. Persoonlijke ontwikkeling en groei is dan gewenst.
Soms wil of kan een professional niet meebewegen omdat het voor hem of haar niet meer de beste plek is om te werken. Het vinden van een meer passende plek binnen of buiten de organisatie is dan gewenst. Deze zoektocht naar een volgende stap in je loopbaan begint met (her)ontdekken van je passie, ambities en kwaliteiten.

=

Lees verder over medewerkers in beweging voor persoonlijke ontwikkeling

Mensen maken het verschil

Wij geloven dat de mensen in je organisatie het verschil maken. Investeren in de ontwikkeling van je ‘’human capital’’ levert volgens ons het meeste op: samenwerkingskracht, wendbaarheid en duurzame resultaten.

Naast ons open aanbod verzorgen wij ook trainingen en programma’s op maat. Aanleiding kan zijn een organisatieontwikkeling, investeren in groei van de professionals, reorganisatie of strategieverandering.

De organisatie moet dan in beweging komen omdat er iets anders nodig is, zoals meer: eigenaarschap, samenwerking, aandacht voor de klant, kwaliteit, ondernemerschap of productiviteit.

De gewenste beweging komt tot stand door te drukken op een of meerdere van de onderstaande knoppen:

Afhankelijk van de situatie in de organisatie en de noodzaak voor beweging kunnen wij samen met jou een passend in company programma vormgeven. Wij starten hierin met een inspirerende verkenningsworkshop. Het doel is om uw kernvraag te vertalen naar een routekaart met de juiste interventies. Daarna kunt je bepalen hoe u hiermee verder wilt gaan.

Wat klanten bij ons hebben ervaren

“Leiderschap als vakmanschap is geen trucje. Beweging veroorzakers helpen je te groeien van  instrumenteel leidinggeven, naar leidinggeven vanuit je hart en je gevoel. Je leert jezelf kennen en op jezelf te vertrouwen.”

John, regiocommandant Brandweer

“De Bewegingveroorzakers hebben hun belofte van leiderschapsontwikkeling meer dan waargemaakt. Zij hebben een hoog professioneel niveau als leiderschapstrainers en spelen goed in op de ontwikkelbehoefte van zowel de individuele leidinggevende als het leiderschapsteam. “

Manfred, interim manager HRM

“Bewegingveroorzakers hebben mij laten zie hoe je lastige samenwerkingsituaties kunt ombuigen op een positieve, verbindende en respectvolle manier. Hierdoor ben ik goed op weg van informeel naar formeel leidinggeven. “

Merijn, servicemanager, ICT

Meer informatie over de incompany trainingen

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een unieke aanpak ontwikkeld voor het in beweging krijgen en versterken van het leiderschap in organisaties. Durf jij het aan?

 

Ik wil informatie aanvragenIk wil contact opnemen