Werk & Privé in Balans

– Persoonlijk Leiderschap –

BewegingVeroorzakers 9 Coaching 9 Werk & Privé in Balans

Voor wie is Coaching Werk & Privé in Balans?

Voor elke professional die voelt dat het werk zijn tol eist waardoor hij of zij te weinig aandacht kan geven aan het thuisfront en zichzelf.

  • Ik maak meer uren op het werk dan ik eigenlijk wil;
  • De waan van de dag regeert en ik ervaar steeds minder vaak werkplezier;
  • Ik kan te weinig aandacht geven aan mijn gezin, familie en vrienden;
  • Ik kom niet meer toe aan tijd voor mezelf en de zaken die ik belangrijk vind
  • Het lukt me niet goed om mijn ‘batterij’ op te laden en ik heb vaak last van vermoeidheid.

Voor het bereiken van de juiste balans in werk en privé is een stevige groei in Persoonlijk Leiderschap gewenst. Persoonlijk Leiderschap is, weten wie je wilt zijn, weten wat je wilt bereiken in het leven en daarbij de vaardigheid hebben om vanuit bewuste keuzes jezelf te leiden.
Het doel van de coaching is om meer regie te nemen over je eigen leven. Hierbij word je geholpen met het stellen van de juiste doelen, je eigen gedrag te veranderen en hulp uit je omgeving te mobiliseren. Je gaat hierbij gericht aan de slag met het maken van een regieplan en de uitvoering daarvan.

Het programma

De coaching omvat 7 gesprekken van 1 ½ uur. Het eerste gesprek is een intakegesprek waarin je coachvraag nader wordt verkend en de aanpak wordt besproken. Daarna volgen er 5 gesprekken verspreid over 1 tot 2 maanden, waarbij je tussen de gesprekken door aan de slag gaat met gerichte opdrachten. Het laatste gesprek is gericht op het borgen van de resultaten en krijg je adviezen hoe jezelf verder kan gaan.

Leiderschap
\

Coaching Werk & Privé in Balans

Het programma omvat 7 gesprekken van 1,5 uur. Data in overleg.

Prijs voor deelname is € 2.450,- (exclusief btw en inclusief materialen).

Onze passie is om mensen en bedrijven te versterken in persoonlijk ondernemerschap. Wij geloven dat ondernemende mensen meer verantwoordelijkheid nemen voor het bereiken van geluk, succes, werkplezier en welzijn. Niet alleen voor zichzelf , maar ook voor anderen die hun dierbaar zijn.

Schrijf je in voor jouw nieuwe koers

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een unieke aanpak ontwikkeld voor het in beweging krijgen en versterken van het leiderschap in organisaties. Durf jij het aan?

 

ja ik schrijf mij inIk wil contact opnemen