LOOPBAANCoaching: nieuwe persoonlijke koers en loopbaan!

-Paspoort voor Passie –

Robert Tjoe Nij: 06 5321 5978
Marlon Alvares: 06 1503 0676

BewegingVeroorzakers 9 Coaching 9 Loopbaancoaching; Paspoort voor Passie

Voor wie is LoopbaanCoaching bedoeld?

Voor iedereen die opzoek is naar meer richting in zijn leven en met meer succes gewenste veranderingen tot stand wil brengen. De aanleiding kan werk of privé gerelateerd zijn.

 • Je wilt je loopbaan ontwikkeling een stevige nieuwe impuls geven.
 • Je wilt ontdekken waar je passie ligt, wat je talenten zijn en hoe je die beter kan benutten.
 • Je bent overtuigd van je idee en je plan. Maar nu nog echt de stap zetten.
 • Werkeloos en nu?
 • Het roer moet radicaal om in je leven!
 • Een wereldreis, een eigen bedrijf, een maatschappelijk project: hoe maak ik dit mogelijk?
 • Je gaat binnenkort met pensioen en wat dan?

De Corona crisis heeft onze economie hard geraakt.

In diverse sectoren zijn veel bedrijven in de problemen gekomen en sommige zelfs failliet. Consequentie hiervan is dat mensen hun baan verliezen of merken dat de baan niet meer goed bij hen past. De lockdown heeft voor veel mensen ook geleid tot een noodgedwongen rustperiode en reflectiemoment. Reflectie op hun leven: privé- en werksituatie. Het inzicht kan ontstaan dat je iets anders wil, maar dat je nog niet precies weet wat en hoe?

Een ding staat vast, je moet in beweging komen.
Soms noodgedwongen, omdat je je baan kwijt bent en soms omdat je niet meer blij bent met je huidige (werk)situatie. Het zijn lastige vragen waarmee je aan de slag moet:

 • Wat kan ik en wat wil ik?
 • Welke ambities heb ik?
 • Van wat voor een werk krijg ik weer plezier en energie?
 • Hoe vind ik (weer) een nieuwe uitdaging?

Hulp hierbij kan zinvol en gewenst zijn omdat je ertegenop ziet, je niet weet hoe je moet beginnen of omdat je even niet de energie hebt om het helemaal zelf te doen. Met LoopbaanCoaching bieden wij een individueel traject aan waarmee je in 21 stappen jezelf opnieuw uitvindt en actief werkt aan een nieuwe loopbaan.

Loopbaancoaching

Het programma

Het programma bestaat uit twee samenhangende sporen.

In het eerste spoor ga jezelf aan de gang door middel van het volgen van 8 e-learning modules over persoonlijk ondernemerschap en 21 werkopdrachten. De essentie van dit spoor is inspiratie opdoen, reflectie op nieuwe koers en versterken van je ondernemerschap.

Het tweede spoor betreft persoonlijke begeleiding door een loopbaancoach. Deze begeleiding bestaat uit 14 krachtige online coaching sessies van 30 min en 2 fysieke 1 op 1 adviesgesprekken.

\

Individuele LoopbaanCoaching

Het programma kan qua intensiteit en snelheid op de persoonlijke situatie worden afgestemd. Het programma is te volgen in 7, 14 of 21 weken. Data in overleg.

Prijs voor deelname is € 2.450,- (exclusief btw en inclusief materialen).

Onze passie is om mensen en bedrijven te versterken in persoonlijk ondernemerschap. Wij geloven dat ondernemende mensen meer verantwoordelijkheid nemen voor het bereiken van geluk, succes, werkplezier en welzijn. Niet alleen voor zichzelf , maar ook voor anderen die hun dierbaar zijn.

Schrijf je in voor jouw nieuwe koers

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een unieke aanpak ontwikkeld voor het in beweging krijgen en versterken van het leiderschap in organisaties. Durf jij het aan?

 

ja ik schrijf mij inIk wil contact opnemen