Coaching Persoonlijke Effectiviteit

– Persoonlijk Leiderschap –

Robert Tjoe Nij: 06 5321 5978
Marlon Alvares: 06 1503 0676

BewegingVeroorzakers 9 Coaching 9 Coaching Persoonlijke Effectiviteit

Voor wie is Coaching Persoonlijke Effectiviteit bedoeld?

Voor elke professional die regelmatig ervaart dat het samenwerken lastig gaat en niet goed begrepen wordt door collega’s.

  • Mijn inzet wordt gewaardeerd, maar mijn ideeën stuiten altijd op weerstand;
  • Met één of meerdere collega’s heb ik een stroeve en soms slechte samenwerking;
  • Collega’s aanspreken vind ik lastig, het pakt vaak averechts uit;
  • Ik heb geen vertrouwen in mijn leidinggevende, hij of zij ziet mij niet echt staan;
  • Ik help graag anderen, maar ik krijg mijn eigen werk nooit goed af.

In de dagelijkse praktijk wordt je effectiviteit in de samenwerking met anderen bepaald door drie krachten: weten wat je wilt bereiken, de juiste stappen nemen en daarbij de juiste communicatie hebben. 80% van onze effectiviteit wordt bepaald door het laatste, onze communicatie. Dit doen we in de samenwerking met een ander geregeld niet optimaal.
Ontdekken waar dat precies aan ligt is een belangrijk doel van de coaching. Tevens is de coaching er op gericht oplossingen in jezelf te vinden waardoor je een meer effectieve communicatie tot stand kan brengen. Een communicatie en opstelling die de ineffectiviteit van de ander met wie je te maken hebt neutraliseert. Op deze wijze bereik je een beter resultaat voor jezelf en de ander.

Het programma

De coaching omvat 7 gesprekken van 1 ½ uur. Het eerste gesprek is een intakegesprek waarin je coachvraag nader wordt verkend en de aanpak wordt besproken. Daarna volgen er 5 gesprekken verspreid over 1 tot 2 maanden, waarbij je tussen de gesprekken door aan de slag gaat met gerichte opdrachten. Het laatste gesprek is gericht op het borgen van de resultaten en krijg je adviezen hoe jezelf verder kan gaan.

Leiderschap & Samenwerken
\

Coaching Persoonlijke Effectiviteit

Het programma omvat 7 gesprekken van 1,5 uur. Data in overleg.

Prijs voor deelname is € 2.450,- (exclusief btw en inclusief materialen).

Onze passie is om mensen en bedrijven te versterken in persoonlijk ondernemerschap. Wij geloven dat ondernemende mensen meer verantwoordelijkheid nemen voor het bereiken van geluk, succes, werkplezier en welzijn. Niet alleen voor zichzelf , maar ook voor anderen die hun dierbaar zijn.

Schrijf je in voor jouw nieuwe koers

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een unieke aanpak ontwikkeld voor het in beweging krijgen en versterken van het leiderschap in organisaties. Durf jij het aan?

 

ja ik schrijf mij inIk wil contact opnemen