COACHING

Coaching voor professionals

Professionals die willen verbeteren en verder willen groeien, als mens de waarde van coaching begrijpen. Coaching is namelijk een effectieve manier om een persoonlijk vraagstuk gericht aan te pakken.

Paspoort voor passie

Loopbaan Coaching

Datum in overleg, 1 op 1 sessie
Studiebelasting: 7 tot 21 weken
Investering: € 2.450,- (exclusief btw)

Coaching Werk & Privé in Balans

Werk & Privé in balans

Datum in overleg, 1 op 1 sessie
Studiebelasting: 7 gesprekken van 1,5 uur
Investering: € 2.450,- (exclusief btw)

Opleiding Teamleider

LeiderschapsCoaching

Datum in overleg, 1 op 1 sessie
Studiebelasting: 7 gesprekken van 1,5 uur
Investering: € 2.450,- (exclusief btw)

Opleiding leiderschap

Coaching Persoonlijke Effectiviteit

Datum in overleg, 1 op 1 sessie
Studiebelasting: 7 gesprekken van 1,5 uur
Investering: € 2.450,- (exclusief btw)

Als ervaren coaches kun je helpen met

  • Het vinden van nieuw en beter passend werk (Loopbaan coaching);
  • Het (terug)krijgen van meer werkplezier en uitdaging (Balans werk-privé);
  • Een effectievere invulling van je leidinggevende rol (Leiderschap coaching);
  • Een effectievere werkrelatie en communicatie met anderen (Persoonlijke effectiviteit).

Wanneer je lang worstelt met een persoonlijk probleem of uitdaging, is het een teken van kracht als je de hulp inschakelt van een coach.

De benadering van onze coaching is gebaseerd op 3 basisprincipes: eerst het probleem begrijpen, jij bent de oplossing en je blinde vlek zie je zelf niet.
Eerst het probleem begrijpen: als coach zijn we erop gericht om eerst het echte probleem goed te begrijpen alvorens we naar oplossingen kijken. Meestal ligt er onder een coachvraag een andere of meer wezenlijke vraag. Pas als de coach en jij het probleem begrijpen start de zoektocht naar oplossingen.
Jij bent de oplossing: een duurzame oplossing ligt uiteindelijk bij jezelf. Een oplossing door iets anders te doen, er anders mee om te gaan of er anders over te gaan denken. Als coach helpen wij je in beweging te komen om zelf de oplossing te zijn.
Je blinde vlek zie jezelf niet: je blinde vlekken zijn vaak hardnekkige obstakels en spelen meestal een rol in je persoonlijk vraagstuk. Je herkent het niet en je bent je er niet van bewust wat het teweeg brengt. Wij als coach hebben de taak je te confronteren met je blinde vlek en de impact ervan te laten zien.

Heb je hulp nodig met je persoonlijke uitdaging? Lees meer over onze aanpak om de juiste stappen te zetten naar een oplossing.

Wat klanten bij ons hebben ervaren

“De Bewegingveroorzakers hebben hun belofte van leiderschapsontwikkeling meer dan waargemaakt. Zij hebben een hoog professioneel niveau als leiderschapstrainers en spelen goed in op de ontwikkelbehoefte van zowel de individuele leidinggevende als het leiderschapsteam. “

Manfred, interim manager HRM

“Leiderschap als vakmanschap is geen trucje. Beweging veroorzakers helpen je te groeien van  instrumenteel leidinggeven, naar leidinggeven vanuit je hart en je gevoel. Je leert jezelf kennen en op jezelf te vertrouwen.”

John, regiocommandant Brandweer

“Bewegingveroorzakers hebben mij laten zie hoe je lastige samenwerkingsituaties kunt ombuigen op een positieve, verbindende en respectvolle manier. Hierdoor ben ik goed op weg van informeel naar formeel leidinggeven. “

Merijn, servicemanager, ICT

Meer informatie over de Coaching

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een unieke aanpak ontwikkeld voor het in beweging krijgen en versterken van het leiderschap in organisaties. Durf jij het aan?

 

Ja ik schrijf mij inIk wil contact opnemen